خانه / کنارک شناسی / خوراک کنارک

خوراک کنارک

images۱- بتو ماش: نوعی غذای محلی که از ترکیب برنج و ماش می باشد. برای تهیه ابتدا ماش را سرخ کرده و با آسیاب دستی آسیاب کرده و ماش، برنج و آب را مخلوط نموده و در دوری می گذارند.

۲- شودوده: نوعی غذای محلی است که از سرخ کردن خرما با روغن که گاهی به آن کنجد و بادام اضافه می شود تهیه می گردد.

۳- ماشینگ: نوعی سوپ ماش که با نان خورده می شود.

۴- کیش: مغز درخت خرمای جوان که شیرین و سفیدرنگ است.

۵- دلگ: برنج کوبیده شده که با آب به صورت شل تهیه می شود.

۶- ناروش: خورش که اغلب با خورش ماهی (کو گئرت) و خورش مرغ مصرف می شود.

۷- بریانی: مانند استامبولی است و طبخ آن با مرغ و ماهی است و به همراه ادویه فراوان و تند مصرف می کنند.

۸- انباغ: مرغ را ریش ریش کرده و به همراه شنبلیله کاملاً سرخ می کنند.

۹- شیلانچ: کشک را در هاون می کوبند و با آب و کمی روغن داغ می کنند.

۱۰- تباهگ: گوسفند را در زمستان پس از ذبح و درآوردن پوست در هوای آزاد به ریسمانی می آویزند تا خشک شود و به آن کمی آب انار و نمک می زنند. این گوسفند خشک شده را در طول زمستان تکه تکه کرده و می خورند و گاه نیز همراه آن برنج مصرف می کنند.

تباهگ.jpeg
غذای محلی تباهگ
انواع نان ها

۱- حمیر: مانند نان تافتون است.

۲- تی موش: نان نازکی است نازک تر از لواش که آن را “فطیر” هم می گویند چون با خمیر بی مایه درست می شود.
دانلود
۳- نان تنوری روغنی: حلکاری

۴- نان ذرت: سوهر=ذرت قرمز

۵- نان کماچ یا ریگی

۶- نان روغنی رو تابه (دک)

درباره ی محمد حنیف چاه

همچنین ببینید

پزم تیاب روستایی مستعد (همراه با تصاویر )

بندر صیادی پزم تیاب یکی از روستاهایی است که از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های بالقوه گردشگری-تفریحی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *